• 2014-08-25
  • 0
Vilken utbildningsdag!

Upp före tuppen idag! Redo att ta mig an första modulen på MBA utbildningen- affärsutveckling och strategi!! Fick en lärare som verkligen kunde få det så spännande så jag ville egentligen inte avsluta dagen kl 16. Henrik Hänsche, vilken lärare och inspiratör i ämnet!!! Sista timmen var det en värsting kvinna som berättade sina strategier för upplägg av tidningar, Amelia Adamo! Så imponerande med trygga kvinnor som vågar stå för sina åsikter men jobba utifrån Empati. Sitter nu på ett hotell i Zürich och reflekterar över dagen. Känner mig så nyfiken på mitt case som blir min första inlämning för betyg och ska vara klart till 3 september. Här är det snabba ryck. Kan varmt rekommendera att hitta tid för någon utbildning, så så så givande!!

2014-08-25 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…