• 2014-09-01
  • 0
Inlämningsuppgifter

Whow! Vilka timmar det gått åt att få en blick för hur man på bästa sätt ska svara för att sedan bli bedömd! Vill ni veta något om analysverktyg, deras skapare – omsätta dem i verksamheter och utifrån dessa svar ta fram och införa en strategi…. Hör bara av er ;0) herre jösses ….. Inte konstigt att organisationer slår knorr på sig själva eller hamnar med många “slevar i soppan” som kokas fram genom omvärldens alla nycker!!! Efter första delen mot min MBA, längtar jag att få lära mera och ta det mot nästa nivå. Verkar bli en James Bond resa detta!!!

2014-09-01 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…