• 2014-09-02
  • 4

JIPPIIIII….. nu är det på G – om 11 dagar, 16 timmar, 57 minuter och 34 sekunder….. då kommer första officiella www.school4you.org ut!! Så till alla er – nu kan ni gå in – anmäla er och skapa ett konto! Den är inte bara gjord för att vända sig till utbildning inom skolan utan det är “arbetsbord” som kan användas i projekt, familjens nästa semester, eller ett upplägg för en grupp vänner som vill utbyta innehåll och jobba tillsammans för att skapa, lära, hålla sig uppdaterad eller utveckla. Logga gärna in – scrolla ner och TYCK TILL!! Ser fram emot att höra er feedback!

2014-09-02 Skapa Framtid

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Hej hej igen världens bästa Carin,
Det är bara att sända ett meddelande på hemsidan på http://www.school4you.org och berätta, så hjälper vi dig.
Endless Power Tina

Tina Thörner 6 år sen

Hej hej världens bästa Lena!
Klart vi ska höras. Har bett Arne kontakta dig och vi kommer finnas på SETT den 14-16 april 2015 ute i Kista. Står i monter J:33 (Samsungs stora monter) Men annars så hörs vi.
Skulle vara fantastiskt att ses.
Endless Power Tina

Lena Holm 6 år sen

Toppen Tina, kul idé med school4you. Kontakta oss – vi kanske kan bidra.
Hälsningar Lena Holm

Carin Coach 6 år sen

Iiii vad spännande! Har försökt logga in – gick så där. På´t igen! Kram Tina – Världens bästa Tina! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…