• 2014-09-10
  • 0
Motivera Inspirera å hitta….

Jag verkligen älskar att få jobba med människor och kunna dela med mig av verktyg som gör att andra tänker till och ser möjligheter att forma om dessa så att de hjälper dem själva att våga prova nytt. Inte bara att jag träffar på fantastiska och härliga människor – utan jag får komma till vackra och spännande nya platser. Som globetrotter och världsmedborgare älskar jag mitt arbete! Kunde verkligen inte navigerat mera rätt i mitt liv. En liten historia till detta ställe: När jag skulle hitta dit så hade jag ingen GPS i bilen utan en hederlig karta, och inne bland stadens smala gränder och enkelriktade gator stoppade jag och frågade efter vägen. En man sken upp, “kartläserskan” – lättast är att jag åker med, komplicerat att förklara. Han hette Erik, bott runt om i världen i 40 år, men flyttat hem. Å 3 min senare var jag på rätt väg och han vinkade “adjö”
Det här var stället jag då fann…..

2014-09-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…