• 2014-09-11
  • 2
Teknikföretagen

Att vara egen företagare har sina ljuspunkter och utmaningar. Men när man gjort ekvationen så känns att summan under strecken blir  = “livskvalité”. Om en vecka är det ju “skarpt läge” för school4you. Känns som man burit på en “baby” som nu är redo att möta världen. Den har snurrat runt, vridit på sig, sparkat och varit lugn – men Simon och  hans team “knackar koder” dygnet runt för att ha en stabil och trygg bas som ska utmanas av alla användare. Fram till jul har vi sagt att den ska provas från alla håll och kanter. Vår vision är att skapa DYNAMIK och KULFAKTORER i allas vårt lärande för att bli vårt bästa oss själva. Jag har ju alltid sett mig som “en produkt” – som genom åren utvecklas. Jag har nog mer än många valt hur jag vill att min produkt ska bli. Vissa tror jag är tokig – Vad är då rätt och vad skulle vara fel??  Utmaningarna däremot som kommit i min väg – de har jag inte alltid valt ;O)) men men.

I går var jag på ett möte med Teknikföretagen. Det var så givande och nu har vi bestämt att vi ska skapa arbetsbord av deras material för att lägga in på plattformen. Hur coolt är inte detta? Min åsikt är att näringslivet måste visa vägen – skolan är idag “för tyngd” av all byråkrati som samlats på hög genom åren från forna tider… Nu är vi på 2000-talet – vi måste nog ta Ctrl + Alt + Delet och bara säga NU kör vi med det bästa som finns utifrån de kunskaper vi har från senaste forskningen – använda de triggers som motiverar och inspirerar och skapar intresse hos ungdomar utifrån hur vårt samhälle är idag och vad vi ser för framtiden. Här har Teknikföretagen fått en klippa i att se möjligheter och våga ta beslut i sin VD, Åke. Tillsammans kommer vi skapa en roligare vardag för unga i sitt lärande!

2014-09-11 Skapa Framtid

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Tusen tack världens bästa!! Ja nu laddar vi…

Lysande Tina! lysande Åke! Världen väntar – såå spännande!
Starkt jobbat! Massor av ljus kraft ! #love

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…