• 2014-09-12
  • 0

CSR

CSR

Här är det variationer som gäller!! Att vara en mångsysslare lärde jag mig tidigt och ju mer man tränar – ju bättre blir man!

Att utbildning skapar nya nivåer har jag alltid tyckt och nu när jag dagligen läser på min MBA, så blir jag tagen av all den kunskap som detta material berikar mig med. För att nu kunna ta school4you från att vara en Beta version  till en fullskaligt version så behöver jag skaffa finansiella partners i projektet. Har funderat på upplägg och strategi. I modul 4 läser jag om CSR, Corporate Social Responsibility. Det är ett område där företagen arbetar med sociala, etiska och miljömässiga problem och vill vara med och stötta mot förbättring och utveckling. Nu är jag helt säker på att det är ju utifrån detta perspektiv som plattformen ska drivas – öppen och fri att använda för alla. Mitt mål är att fram till jul ha hittat 1- 4 företag som vill vara med och finansiera en utbildningsplattform i världsklass för en modern dynamisk skola som bygger broar och uppmuntrar entreprenöriellt tänkande.

Japp älskade läsare vad tror ni om detta? Har ni några bra företag som skulle passa in och verkligen vill skapa FRAMTID, så hör av er!

2014-09-12 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…