• 2014-09-13
  • 0
Lördagsrutiner

Ibland tittar man ut på trädgården och undrar, varför?? Jo för att när man pysslar i den får hela kroppen jobba, upp, ner, fram å tillbaka…. Hinna med allt mellan regnskurar å solstrålar. Myror, ogräs, klippa och snygga till. Men nu är den i form för att möta hösten. Så stolt att den frodas å växer. Jag har fått nya idéer och grannarna ska snart få eftermiddagskaffe, å inte att prata på att kliva in i mitt “ny städade” hus, samt varit iväg med papper å flaskor och handlat i vår grönsaksaffär. I kväll är det ytterligare en ny rätt jag ska laga ur “mat Tinas” senaste kokbok. Mina väninnor kommer på besök. Underbart att kunna varva, business livet med hemmafru livet.

2014-09-13 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…