• 2014-09-15
  • 0
Hotell sköna hotell

Jag far runt som en “blixt tjej” och gör än det ena och sedan det andra… Hur fantastiskt är det inte att då när man kommer “tom i tanken” på kvällen och berättar för de härligaste tjejerna på Waterfront att man ska vila upp sig med ett bad och ” bara vara” – Då dyker den här brickan upp till mitt favoritrum på hotellet, 3 min senare. Jordgubbar med champagne sorbe….

2014-09-15 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…