• 2014-09-17
  • 6
Frukost med Ann Olivecrona

Vilken överraskning!! Ann, som bor i Kenya dök upp på hotellet vid 7:30 för frukost. Sågs som hastigas när jag klev av en Swiss flight och hon klev på, berättade om mitt veckoschema. Hon är en sådan otrolig människa och beundransvärd på så så många sätt. Vi pratade å pratade å pratade. Vi har känt varandra sedan 1984 i Nairobi. Om hennes förståelse av Afrika borde det göras en dokumentär. Sedan möten och föreläsning…. Avslutade dagen med “barfota promenad” mot Slussen, hade höga klackar ;0) inte modellen för promenader… Men där kom bästa kompisarna och tog mig med på skärgårdstur i deras båt för att kolla in ett hus de de bjudit på. Middagen blev vegetariska wraps ute på sjön i solnedgången! Tacksam = “upphöjt till 2”!!!
&

2014-09-17 Mitt liv

Kommentarer

That’s an astute answer to a tricky question

Beth disse:MichelleParis é assim mesmo, risos. No verão são as agitações políticas de rua, no inverno as greves. Já pequei de tudo por aí, inclusive racionamento de energia, os monumentos públicos sem iluminação. O pior é a greve de transportes…Bjs.

kfz versicherung cabrio 12 månader sen

Wow! That is just the BEST tutorial! Even as a beginner i think i can figure it out. I don’t have those particular stamp pads but i’ll improvise! Your work is just so awesome. I sure appreciate your sharing your talents. I see you had a good time with your sister and with the ladies. That is so good. It’s nice to have friends. I love your site. HUGS

http://www./ 12 månader sen

Just cause it’s simple doesn’t mean it’s not super helpful.

http://www./ 1 år sen

Questo per dimostrare che per questi infimi pezzi di fanghiglia non fa differenza che sia BancoPosta, Microsoft, o l’UNICEF: a loro basta portare a compimento i loro loschi fini.Da notare come anche in questo messaggio il ritmo della frase e la punteggiatura siano piuttosto strani e quasi assenti: o si tratta di un cracker ignorante, oppure è straniero.

Donte 1 år sen

Awesome you should think of soihmetng like that

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(English: http://www.tinathorner.com) Den här veckan startade med löpet på Nya Wermlands-tidningen! Vilken härlig uppskattning att få erfara! I mellandagarna kom deras fantastiska reporterteam, Anna Sims och fotograf Fredrik Karlsson och hälsa på hos…