• 2014-09-19
  • 0
Produktivitetsdagen för Prevas

Ett lite annorlunda upplägg på min dag då jag var anlitad av Prevas att hålla i deras arrangemang som konferencier. Detta är ett företag som lagt ribban på “världsklass” och det gillar jag. Utmanar och vågar. Vi var över 100 personer som fick lyssna på KG Ramström, Åke Svensson och sedan 8 företag som berättat om sina nya lösningar och förändringsprocesser. Jag avslutade dagen med att berätta om school4you och mitt tänk om hur man kan hjälpa skolan att uppdateras in i 2000-talet, minska klyftan redan från tidig ålder mellan näringslivet och skolan. Här sattes jag på prov, men det “kuliga” var att sista kommentaren/frågan blev; -när ser vi dig som skolminister? Nej sa nästa, stadsminister är bättre för landet. Eftersom jag haft turer i politiken så vet jag att tempot där är för långsamt för mig ;0))) men jag fick många bra uppslag och support! Tack alla ni som lyssnade och berikade min dag!
Dörrar har öppnats för plattformen och det är jag så så så super tacksam för!!

2014-09-19 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…