• 2014-09-20
  • 0
Öresundskraft går i “bräschen”

Det är 3:e året som jag får förtroendet av detta fantastisk kraftbolag att ratta deras bil i Elbilsrallyt! Förra året var det Åsa Romson som var min partner, men i år har jag deras BÄSTA VD, Anders vid min sida. Han är den bästa coach jag kan ha. De kommer nu bygga laddnät för elbilar på strategiska platser längst storstadstriangeln. Vårt måtto är att ladda alla andra och sprida mest Glädje i startfältet!! Flaggades av i Köpenhamn och i morgon målgång i Malmö. Idag har jag och Renata Clumska haft tid att utbyta idéer och hon brinner också för nytänk och vet vad som krävs för att få fram sina inre styrkor i alla lägen!! Sådana utbyten från dessa kunskapsspridare gör att jag växer massor!!!
“Girl Power” kommer här

2014-09-20 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…