• 2014-09-22
  • 1
Hemma är fantastiskt

Njutit av att jobba hemma på kontoret och sedan eftermiddagen i trädgården. Tog en härlig vandringsslinga i skogen. Hela kroppen bara fylls av energier. Å bäst av allt var att Daniel (hockey spelare från Örebro i fjol, nu i Zug) fick till en härlig pratstund. Det har blivit en bra start för honom här. Känns skönt eftersom jag “lobbade” för att han skulle ta steget hit ner. Ser nu fram emot att komma och se honom spela här under hösten och ta runt honom till mina favoritställen. Så här såg det ut när de presenterade loggan i hans team ;0)

2014-09-22 Skapa Framtid

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Hi hi Candie, great that you are happy!
Endless Power Tina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…