• 2014-09-24
  • 0
2:a totalt i OECR – Elbilsrallyt

Ja det med tekniken,,, när de i helgen räknade ut totalsegrarna hade det uppstått ett fel i sammanslagningen av alla delmomenten! Här kommer det slutgiltiga resultatet: Vi missade förstaplatsen till Martin och Fredrik Messer – grattis å bra kört! På en hedrande andraplats som jag aldrig knipit om det inte varit för min bästa Co- driver Anders Östlund från Öresundskraft. Vi slog båda våran drömbil, Tesla S, med Johan Sörliden och Tibor Blomhäll. Får revidera min slutsats från i söndags – har tydligen talang för “elbilskörning” och lägger dena fina placering å medaljer till de andra i motorsporten

2014-09-24 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…