• 2014-09-25
  • 0
S4Y och Prolympias skolor

Har nu träffat 2 skolor av 10 som kommer vara de första som lagt upp ett solrosprojekt på school4you! Här ska 10-12 klasser jobba under 7 veckor! Magiskt! Har träffat elever och lärare samt föräldrar, fått kramar och beröm från elever och det är DEN BÄSTA VÄXTKRAFTEN jag kan få! Tack till er alla härliga “onger” (ungdomar på värmländska). Fått sett deras nya Änglagårdsskolan som kommer ligga i detta fantastiska sportkomplex (se foto). Jädrans vad jag skulle vilja gå i skolan NU….. Men här behöver vi få en insikt: vi bygger coola – fantastiska sportanläggningar som attraherar oss – vi vet vi kommer behöva skapa en coolare image för teknikyrkena – varför byggs det inte lika coola – kemi, fysik, biologi å matte miljöer??? Dessa “rum” är verkligen inte lockande, som finns i skolorna runt om idag. Nu mina vänner kommer det bli nästa fundering, hur ska vi uppgradera och skapa dessa?

2014-09-25 Okategoriserade, Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…