• 2014-09-28
  • 0
Hmmm… Rosabandetkök

Att jag gärna stöttar och bidrar ligger i mina gener, men idag vet jag inte om alla kvinnor som varit tillsammans med mig under bokmässan och vårt signerandet av böcker fått mig att “gå utanför ytterligare en box”. Har just lagt in ett anbud på det Rosa köket som skänkts till förmån för insamlingen. Så vill ni vara med och buda finns det på www.rosakokboken.se Målet är att ha samlat in 1 miljon kronor till sista oktober 2014. Böckerna har sålts som smör i solsken, så tack alla ni som bidrar! En super julklapp eller present. Ikväll blir det min vän Jonas som ska få en.

2014-09-28 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…