• 2014-09-28
  • 0
Rivstart med skolplattformen

Härligt att vakna upp och få denna artikel på mail, flera sms och meddelande från sprudlande, tacksamma och peppade elever. Ja vad tänker jag då? Att jag är så tacksam för mina parhästar, Anna och Simon, som jobbar och förädlar verktyget varje dag! Vilket team vi är! Samt att få kunna presentera den och motta nyfikna och tacksamma blickar från elever som verkligen LÄNGTAR efter att få jobba med relevanta verktyg i sitt lärande – som synkar med den tidsålder de lever i. Det som går live på måndag är en Beta version och under hösten gäller det att alla användare utmanar och sänder feedback så att den kommer inleda en ständig utvecklingsbana. Efter kvällens fantastiska middag i glada vänners lag och färjeturen med ljummen vind och strålande stjärnor, ser jag fram emot att möta “John Blund” nu.

2014-09-28 Okategoriserade

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vilket TEAM – vilken MONTER – Your Academy tog hem 1:a pris som mässans mest innovativa monter!! Idag har jag fått uppleva och dela glädje och stolthet med elever och pedagoger som…

Det är en man Många frågar mig vem jag har som coach. Och en av 2 är ägaren till detta företag, en man jag beundrar och har ett fantastiskt utbyte med, Håkan…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…