• 2014-10-02
  • 3
TID!

Livet är tid och dessa dagar har bara flugit fram och jag har haft så många olika turer och bollar i luften med skolor och projekt över hela världen. Från tidig morgon till sena sena kvällar…. Men haft support, stöttning och hejarop! Nu är jag tillbaka på banan. Modul 4 insänt för min MBA och ännu mer fantastiska mail från ungdomar i skolor! Här ett foto från fantastiska elever som satsar på sin utbildning och har bestämt sig för att lägga ner sig på TIDEN i skolan. FANTASTISKT!!! Livet = Tiden vi får till förfogande att andas och kunna leva! Som vi alla vet går den inte i repris, men många skapar hamsterhjul som gör att mycket blir rutiner och känns “tråkigt”. Våga då ändra mindset, gör något nytt och bara NJUT den stunden. Behöver inte vara märkvärdiga inslag, bara som en nattpromenad under stjärnorna och lyssna på tystheten….
Här ett gäng men “Endless Power” som gör att jag vet varför min tid just nu går till att skapa dynamik med plattformen i ungas vardag!

2014-10-02 Skapa Framtid

Kommentarer

Tina 8 år sen

TINA! Du förgyllde verkligen tillvaron på Prolympia med ditt besök! Eleverna pratar fortfarande om dig och föreläsning var suverän! Du är grym på alla sätt och vis… Nu ska vi sprida school4you “all over the world”! /Tina B

Tina Thörner 8 år sen

Härligt att få träffa er alla och få ta del av er energi!

Ellen 8 år sen

Det var så kul att träffa dig!<3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…