• 2014-10-04
  • 0
Växjö och CeLeKT

Nya människor som aldrig träffats, från olika hörn av världen med olika inbyggda filter. Alla har målet att bidra med att hjälpa till med att utveckla ett relevant lärande!! En dag på Universitetet, 2 projektledare från rymdprojektet med Fuglesang som bestämde sig för att använda plattformen för samarbetet i Smålands alla skolor! Hur glad och tacksam blev inte Simon och jag när de ser potentialen i vår skapelse? Men det blev bättre – och utifrån mig – kunde det inte blivit bättre. Marcelo, professor i Technology & Media gav GRÖNT ljus för samarbete och utveckling!!! Jag finner inga ord för vilken lycka jag just nu känner och framför allt att vi får de bästa i Sverige med på resan att skapa en plattform “mot nya höjder” som kommer ge elever och lärare dynamik i sin vardag. Firade i kväll hemma med min “parhäst” Nora.

2014-10-04 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…