• 2014-10-11
  • 0
Abhinava School i Indien

Idag var det första dagen för 2 lärare på denna skolan utanför Pune i Indien att bekanta sig med school4you. Det är så fantastiskt att få känna entusiasmen, tacksamheten och nyfikenheten. Att man ska kunna få ett “fritt skolverktyg”?? Jag navigerar vidare och mitt team får programmera och uppdatera allteftersom önskningarna kommer ;o) Nästa delmål är nu att knyta band med 4 företag som vill vara med och bygga möjligheterna med sina CSR satsningar. Här under kommer det mail som jag fick av Manjiri (min kontaktperson för skolan)

Hi Tina,

The Abhinav teachers are thrilled with school4you workboard. They were full of plans about what to do next.

Only one small formality that is ahead is to talk to parents of school children. As the students will also be able to use the site independently if they decide to start their own workboard, parents will need to be made aware about this.

You explained everything so wonderfully and patiently. Luckily for us, Seema has been an IT (Information Technology) professional earlier. So she was very quick to grasp things.

Both teachers see a wonderful future for this concept.

Warm Regards Manjiri.

2014-10-11 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…