• 2014-10-18
  • 1
DTM Hockenheim

Det var 3 år sedan sist som jag var på denna bana. Kändes nostalgiskt att köra hit. Vägen som jag kört så många gånger genom åren – massor av roliga minnen. Funderade om man skulle känna igen några och de mig, men dröm om min förvåning – hej Tina, hej… Hej…. och många gånger fick jag berätta om mitt liv idag medan andra stämde av från vad de läser på bloggen och FB. Varit på hotellet med bästa väninnan Christina och hennes dotter Emelie, 20 månader. Nu en kvällstur i paddocken. Ser lovande ut, eller vad tycker ni?

2014-10-18 Mitt liv

Kommentarer

Gunilla 3 år sen

Strålande Tina, vad roligt!! Kraam

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…