• 2014-10-19
  • 1
Tyska Autobahn

Ibland är det skönt att ta sig en helg och resa runt med bil på de tyska motorvägarna så man “får blåsa ur” motorn på Q5:an. Visst känner jag mig trygg att gasa på och idag låg 3:e filen (ytterfilen) på en medelhastighet runt 200 km/h söder över mot Stuttgart. Men då kör vi ändå “för sakta” andra bilister lägger sig på 240-250 och kör på rad. Lite suddig bild men det är i alla fall skönt att få köra på lagligt ;0)

2014-10-19 Mitt liv

Kommentarer

Pi Hannele Samuelsson 3 år sen

Tack Tina , jag tycker så mycket om att läsa dina inlägg , speciellt de från vägarna .
Du beskriver allt så konkret och levande .

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(for English:http://www.tinathorner.com ) WOW!! Vem hade kunnat tro att det skulle gå som på “räls” att få fart på alla solceller och elkablar i alla delar av skolan. Företaget i Mbale (green village),…

Vad jag älskar när man kan jobba med varandra, skapa dynamik, utbyta kunskaper – vart man än är i världen!!  Idag har världens bästa Moa Vikner på Clio Online och jag startat…