• 2014-10-20
  • 0
Förberedelser för presentationsfilm

Ja att få ner allt vad school4you kan göra och bidra med är inte det lättaste om det ska ske genom en 2 minuters presentationsfilm – men jag har kämpat tappert med en expert, Ute Hiller från Stuttgart. Men det var ett fantastiskt kontor vi suttit i. Och nu ska allt styras upp och sändas över till AHA studion. Spännande att se vad de kommer att skapa! Den ska vara klar tills nya året och vår presentation i Honolulu 5-8 januari. Nu GASAR vi…

2014-10-20 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…