• 2014-11-12
  • 0
SIME 2014

Så tacksam att MTGx bjöd in mig på dessa 2 dagar! Vilka magiska föreläsare, nya insikter samt vunna kunskaper. Träffade mina partners till plattformen och vi njöt tillsammans av utbytet och reflektionerna. Nu växte styrkan i min tro att vi är helt rätt i tiden med School4you. Fick ett MAGISKT besked från ett företag som jag är så stolt över!! Vi kommer få en “förare” till teamet genom dem, hmmm ??? spännande hur bra jag kommer kunna “kartläsa” åt honom här? men håller på namnet tills vi har “The Dreamteam” – här går vi för DE BÄSTA inom sina respektive område! Någon mindre nivå än det är inget school4you vill erbjuda nästa generation!

2014-11-12 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…