• 2014-11-14
  • 0

Ja visst är livet underbart när man har fått nya beundrare som älskar Baui och skaparverkstaden. Första frågan är: Varför har du inte Baui med dig? Men sedan kom minsta Viktor på – det är ju kväll – så då sover han i “det lilla huset i det stora huset”. Jag är helt imponerad vad de kommer ihåg.

Veckan har varit fylld av nya turer – fixat en svensk presentation av skolplattformen samt en introduktions video. Nu stormar det för att få klart allt och samtidigt köra “beta versionen”. Ja allt ska testas och testas….  spännande är det och när man redan har skolor från olika länder – ja då blir det mycket och olika tider och feedback. Jag älskar det verkligen!

2014-11-14 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…