• 2014-11-26
  • 2
Regeringsgatans företag ÄGER!

 

Idag träffade jag ett fantastiskt företag igen, som höjt blicken och vill satsa på att göra skillnad “på riktigt”. Det är på denna gatan det händer – här finns framtidstro, satsningar och människor som brinner för att leda och skapa möjligheter! När alla pusselbitar är på plats ska jag berätta för er i detalj och ni kommer att få läsa om mitt livs härligaste “navigering”. Vilken DAG – vilka MÖTEN – vilka MÄNNISKOR som berikat den och nu, efter flyget upp norr – där jag möttes av ett vinterklätt Kiruna och en flygvärdinna från SAS som sjöng en magisk visa om stjärnor, livet och kärleken. Nu trodde jag att det inte blir mera guldkort i denna dag – men då möts jag av ett gäng grabbar och två sprudlande kvinnor utanför hotellet – som ville ta foton med mig! “Ha du kom te stan?” Det efter att ha haft en taxiförare som även han bidrog med nya kunskaper och uppskattade att jag kom hit. Sitter här med stjärnhimlen utanför mitt fönster och bara låter varje cell i min kropp få känna tacksamhet och stolthet till er alla som bidrar att skapa detta fantastiska liv!

2014-11-26 Okategoriserade

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Tackar för de härliga orden! Ja gör “en inget – så blir dä inget” ;o))

Carin Coach 6 år sen

Något så lovely – att läsa! Tänk vad mycket som blir gjort när viljan och energin finns, Tina! Du bäddar för att det ska hända – lovely! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vilket TEAM – vilken MONTER – Your Academy tog hem 1:a pris som mässans mest innovativa monter!! Idag har jag fått uppleva och dela glädje och stolthet med elever och pedagoger som…

Det är en man Många frågar mig vem jag har som coach. Och en av 2 är ägaren till detta företag, en man jag beundrar och har ett fantastiskt utbyte med, Håkan…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…