• 2014-12-16
  • 7
En dag i mitt älskade hem vid spisen

Har nu kommit på rull igen. Igår var det möten i Schweiz å i morgon Österrike. Bil, flyg, tåg, taxi…. Idag var det dax att plocka fram kokboken och laga en svamp/tryffel risotto! Det är fantastiskt rogivande att utmana sig själv och sedan har jag mina grannar som “testers” . Nu är disken och vännerna hemma, jag har lagt fram kläder och packat “arbetsväskan”, väckarklockan på 4… Här en bild innan 55 minuter av rörning i grytan startade. 3 av dem fick matlådor med för morgondagen.

2014-12-16 Mitt liv

Kommentarer

These idiots cannot even answer the questions, they are like robots, parroting phrases they have rehearsed. Oh and they can’t stay on topic and Obama thinks the Iran/Iraq war was 20 years ago.

autokredit 9 månader sen

deckard dit :Article qui en dit long également sur la compromission de soi-disant journalistes qui n’ose révéler le pot aux roses (a part 24 heures actu)…Je les croyais indépendants, ils sont justes asservis à leur patron…

The Ships’s Voyages…I think technology just makes it worse. Now there’s a channel to by no means treatment, now there will not likely be considered a likelihood for them to find….

http://www./ 1 år sen

up at around 7AM (gmt+1) and go through our emails and new comments. Since we’re on the other side of the world from most our readers, the blog is most active when we’re sleeping. Once we have disected our inbox, we’ll start […] ?ród?o: John Cow

El sábado me toca a miiiii!! Que emoción! sin dudas la vamos a pasar bárbaro, con la locura de mis amigas ni lo pienso jajajajaja QUE BELLA ESTABAS DE MUJER MARAVILLA! Ni se lo que me espera a mi.

Located your short article really exciting certainly. I genuinely really enjoyed examining it so you make very some superior details. I am going to bookmark this internet site with the foreseeable future! Relly terrific post.

Melia 1 år sen

I agree. I'm really waiting for the Mariucci Classic where Boston College and Minnesota will square off on December 30 in a pre-Frozen Four preview of what could be the final two teams in the touemanrnt. It should be a beauty!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…