• 2014-12-29
  • 2
Sista veckan på 2014

Idag var det full fart på datorn. Jisses vilken massa mail….. Men nu är allt genomgått och jag ser nya vägar och möjligheter dyker upp. Idag har jag läst och tagit in kunskap om de ekologiska produkter som skapats för våra husdjur. De som väldigt ofta får alltför näringsfattigt foder om man “synar det i sömmarna”. Här nere är man så långt framme när det gäller hälsa och fakta om innehåll och påverkan. Har liksom blivit “nörd”. Det absolut bästa med denna vecka: DUBBLA A på båda “casen” på min MBA utbildning! Verklig skillnad när jag har tiden och är på hemmaplan, men tydligast är skillnaden på de lärare vi har. Han SM ledde denna modul gjorde det intressant och skapade spännande sammanhang.
I januari åker jag tillbaka till “Mozart chokladens” hemstad för att förhandla vidare.

2014-12-29 Mitt liv

Kommentarer

Barbro 6 år sen

Vill önska dej ett riktigt gott nytt år.
Kram

Carin Bladh 6 år sen

Wow o grattis !

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…