• 2015-01-02
  • 0
2015 startade på hög höjd!

2590 meter…. Till ABBAs Happy New Year, raketer å smällare, stjärnklart, 3 fantastiska vänner och ca 150 stycken till var på Güggli alphütte. Det blev en magisk start som för alltid kommer vara med mig! Längtar redan att få skapa och utforska de kommande 365 dagarna. Fortsatte att befinna oss på hög höjd första dagen av dessa, med strålande solsken och jag beslutade att det är 4 områden som ska hållas på topp: ENERGI, POSITIV ATTITYD, TÅLAMOD, LIVSGLÄDJE. Dessa ingredienser styr jag själv över. Så först ut är insatsen och presentationen av school4you på utbildningsmässan i Honolulu. Idag blir det att förbereda och styra upp det sista inför resan.
Ett foto från toppen, 4 strålande kvinnor, enormt tacksamma, som utmanar livet vi lever och haft många – “mindre bra” men också jättebra erfarenheter från det. Men allt det är historia, inget att slösa tid på att älta! Nu är det framåt – uppåt som gäller till nästa nivå, från vart än jag/du startar 2015! Det är VI ALLA i världen som tillsammans skapar framtiden!

2015-01-02 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…