• 2015-01-04
  • 0
Honolulu…. Nu på plats!

Vilket dygn, å lite till… Men det var en dröm som gick i uppfyllelse. Att ladda på i en Mustang cab, håret fladdrande i natten och få ett mottagande av “Hawaii skjortor” på killarna i hotellet. Helt perfekt att de lagt årets första utbildningskonferens här på denna ö. Å nu på morgonen blir det att fixa vår monter och allt annat. Har Hållö mig vaken hela resan för att falla in i dygnsrytmen, så nu “sluter jag mina blå” .

2015-01-04 Mitt liv, Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…