• 2015-01-05
  • 0
Fullfjädrade mässbyggare

Tina Bågenhammar och jag hade lite funderingar när vi idag kl 9 skulle bära in och skapa vår monter. Ingen där och inga svar… Då började det snurra i skallen, men kl13 så fanns alla på plats och vi fixade byggandet på nolltid.
Eftermiddagen har varit fylld av möten och händelser. Åsa Malmström med familj kom och i kväll njöt vi tillsammans på en “eko” restaurang. Räk/Tuna burgare med avokadosallad och till den “lime dressing”. Smarrigt gott! Har hållit tempot på topp för att hålla oss vakna, ingen jetlag ska få rå på oss! Nu är det Beautyj sleeepppp….

2015-01-05 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…