• 2015-01-08
  • 0
Utbyten över massa länder!

Blir bara stoltare och stoltare över vad vi skapar när det gäller hela upplägget för plattformen! Idag satt jag med med olika universitets presentatörer i ämnen som berör school4you. En fantastisk kvinna var Theresa Papp från Canada som har gjort ett “gamification framwork for learning platforms”. Hon är en av dem som vill prova den och bidra. Att få höra; “you are on something very needed, amazing, we like to try……” Skulle kunna skriva massor, men jag tror ni förstår – magiskt!
Så därför unnade vi oss, jag och Tina Bågenhammar en fantastisk ansiktsbehandling på Orogold av världens bästa Lucy som fixade oss. I kväll “strålar vi och skimrar” i GULD!

2015-01-08 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…