• 2015-01-09
  • 0
Härlig input!

“Arla morgonstund har guld i mun” …. Lärde jag mig då jag växte upp. Varje dag har vi startat kl 5 för att hinna med. Idag var det besök på Pearl Harbour och där ute satt äldre män som varit med den dagen och skrev på böcker. Starkt jobbat! Sedan tillbaka för att lyssna på Erik Sigurdsson och hans forskning på genusperspektiv samt ytterligare forskare och då med fokus på gamification. Vid 15 var konferensen över och vi har nu packat ner vår fina monter. Nya vänner, kontakter, massa ny kunskap och info från forskningsresultat. Ännu mera säker på att Your Academy kommer kunna bidra, efterfrågan på denna typ av verktyget finns där. Men jag inser också att investering i att vidareutveckla den i ett större perspektiv kommer vara A och O, och det behöver ske de närmaste 2 åren. Nu blir det att ta sig an uppgiften utifrån ett sportperspektiv – kan man få in mellan 70 – 100 miljoner för att dra runt en elitsportklubb/år, borde ju näringslivet vara ännu mera taggade – att satsa mot “världsklass nivå” på utbildandet av unga? Ska bli skönt att reflektera vidare.

IMG_2373.JPG

2015-01-09 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…