• 2015-01-09
  • 1
Härlig input!

“Arla morgonstund har guld i mun” …. Lärde jag mig då jag växte upp. Varje dag har vi startat kl 5 för att hinna med. Idag var det besök på Pearl Harbour och där ute satt äldre män som varit med den dagen och skrev på böcker. Starkt jobbat! Sedan tillbaka för att lyssna på Erik Sigurdsson och hans forskning på genusperspektiv samt ytterligare forskare och då med fokus på gamification. Vid 15 var konferensen över och vi har nu packat ner vår fina monter. Nya vänner, kontakter, massa ny kunskap och info från forskningsresultat. Ännu mera säker på att Your Academy kommer kunna bidra, efterfrågan på denna typ av verktyget finns där. Men jag inser också att investering i att vidareutveckla den i ett större perspektiv kommer vara A och O, och det behöver ske de närmaste 2 åren. Nu blir det att ta sig an uppgiften utifrån ett sportperspektiv – kan man få in mellan 70 – 100 miljoner för att dra runt en elitsportklubb/år, borde ju näringslivet vara ännu mera taggade – att satsa mot “världsklass nivå” på utbildandet av unga? Ska bli skönt att reflektera vidare.

IMG_2373.JPG

2015-01-09 Skapa Framtid

Kommentarer

Darvin 1 år sen

Wowza, problem solved like it never hadpenep.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…