• 2015-01-10
  • 0

The Swedish School Maffia! Ja vilket utbyte jag fått av dessa härliga akademiker från Sveriges olika hörn! Det har varit så mycket intryck och intag för hjärnan att jag verkligen är super tacksam för att ha en dag att “slappa” på i solen. Men under eftermiddagen tog jag mig tid för att komma ikapp med mejlen (var nödvändigt). Blev super glad; ett  positivt svar från utbildningsdepartementet, samt en förfrågan från en investerare gällande plattformen. Året har börjat helt fantastiskt och nu gäller det att hålla kursen, drivet och fokus! Intervjuer från Sverige gällande Dakar på “Rocksport” samt från Tyskland. Får mejl från x-raid varje dag om allt som händer och Nasser gasar på mot ännu en seger. Han kommer vinna om inget oförutsett händer. Tina B har legat på stranden och läst på sin rektors utbildning. Kan inte tänka mig en bättre miljö än den vi har nu för att ladda om våra batterier så vi kommer hem och är på topp.

2015-01-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…