• 2015-01-11
  • 1
En förmiddag med intervju om school4you

 

Idag var det intervjufrågor som stod på schemat. Hur kom det sig att S4Y startade? Varför presentera den just i Honolulu? Vad skiljer den mot andra plattformar? Hur knyter den an till skolplanen? Vad är nästa steg som ska tas? Här kommer svaret på sista frågan på film. Hela eftermiddagen har gått åt till att läsa för min MBA ute på terrassen och det har varit ljuvligt. Bryter av nu för att göra bloggen, alltid bra att växla mellan varven och få ny energi. Sedan ska det packas och göras klart för hemresan i morgon – då blir det en 28 timmars tripp tills att jag landar hemma i Zürich. I kväll middag med Niki Stajkovic, Cliff Diving Director hos Redbull. Han surfar just nu för fullt på North beach. Valde att inte hänga på dit, för vågorna där övergår mina kunskaper när det gäller att hantera en surfingbräda ;o)

2015-01-11 Skapa Framtid

Kommentarer

Carin Bladh 4 år sen

Wow! :D #joy #future #create #enjoy

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…