• 2015-01-14
  • 1
Skolan i Pune jobbar på…

Idag var det inte en sådan där dag man vill vara ute i, så då fick det bli en heldag på kontoret. Jag kan säkert räknas till “arbetoman” men det innebär inte att jag inte väljer att “stänga av” och vara social. Det är så skönt när man kan gå in och ur tillstånd och sedan vara nöjd med den tiden jag väljer att sätta av för de olika bitarna.

Idag fick jag ännu ett positivt och härligt mail från skolan i Pune (delar med mig av detta). Här är det inte långa mail, men det säger vad de ska. Min kontakt som sköter detta där borta heter Manjiri och hon är en driftig kvinna. Hon sände mig detta från en av lärarna i den skolan som gått in för att använda plattformen. Hon hade även fått en förfrågan från ytterligare en skola som vill prova. Så nu kan snart Prolympiaskolorna få utbyte med Pune och deras 2 första projekt som de nu skapar. Syftet för dem är att jobba tillsammans på något projekt med elever från andra länder. Känns skönt i hjärtat att få vara med och bidra till att öppna upp världen genom utbildning och utbyte.

Hi Manjiri,

we r working on the project. Students have created ppt presentations on 2 topics. Now we have to upload on slide share.

its a wonderful project that has helped me improve my computer skills.

Pallavi

2015-01-14 Skapa Framtid

Kommentarer

Carin Coach 6 år sen

Alldeles Underbart! Ditt skolbygge slår alla rekord! Värdigt en världsmästarinna! Heja! Heja! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…