• 2015-01-15
  • 2

Idag har det varit nya bollar i luften! Under åren här ner har jag ju inte bara fått lära mig en massa om min egen hälsa utan också hur de lägger ner lika mycket omtanke när det gäller näring och välmående för sina husdjur. Närproducerat, ekologiskt, alternativa mediciner och så mycket mer öppna för att använda sig av naturligare vägar mot att må bra. När jag flyttade hit hade jag två jack russell hundar. En av dem fick hudproblem och det var första kontakten med alternativa produkter. Efter 4 månader var problemen borta hos Lou. Jag har hållit kontakten med de som jobbar mot husdjur på detta sättet och idag har de tagit fram ett fantastiskt utbud. Eftersom min familj uppe i Värmland har husdjur av alla de slag har de fått agera “testare”. Det har lett till härlig energi och sprudlande djur. Deras celler behöver ju också få möjligheter att leva i en “sund inre miljö”. För mycket processade produkter, kanske?  Vi ser ju hur snabbt sjukdomar blomstrar upp hos dem idag och många liknar våra….

Nu känner jag att det är dags att agera och se hur jag på bästa sätt kan göra så att husdjur uppe i norr kan få ta del av dessa. Här är ett utkast på hur en sida skulle kunna se ut? Ser fram emot att höra vad ni tycker.

Mer om detta kommer…

 

2015-01-15 Mitt liv

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Vielen dank mein welt beste Fritz!

Spielberger Fritz 6 år sen

sundahusdjur.se
http://www.sundahusdjur.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…