• 2015-01-16
  • 0
Tar hand om min enda kropp

Ja det är fantastiskt! Nu har jag snart varit hemma i en vecka och kommit ikapp med starten på nya året. Även om jag jobbar fulla dagar och kvällar – så gör jag det jag älskar och vill. Många härliga samtal från olika hörn av världen, fått ännu coolare feedback på plattformen från unga tjejer som kommer direkt från högskolan och  jobbar med IT. Det är “honung för själen”. Har även hunnit träna en timma varje dag! Stöttat min fysiska kropp., så blodet och syret får fart. Nu ska jag samla krafter under helgen för att starta nästa vecka med “FULL TANK” i kropp och själ. Det är viktigt att hinna med “att bara vara” om än aktiv – med just det man gillar göra. Allt hänger ihop – så vi får inte glömma att ta hand om oss själva – vi har en kropp och den är vårt verktyg för att leva livet!

2015-01-16 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…