• 2015-01-20
  • 0
Idrottsgalan 2015

Att jag lever livet efter LEAN, vet de som känner mig. I går tackar jag de företag där jag genom åren blivit stamkund, å ni förstår säkert att de finns på flygplatserna. Håret fixades av bästa Liza på salongen på Zürich flygplats innan boarding och sedan när det blev ett tekniskt stopp i Köpenhamn så fixade bästa Kate på Mac i taxfree min super make-up! Arne Wåhlstedt stod vid ankomst och lastade in mig och bagaget för att jag sedan navigerade genom Stockholms köer till Globen. Blev ett “litet glapp” …. kom först till bords lagom till huvudrätten. Men “ready to rock”. Fick super bordsgrannar och galan var verkligen kul att närvara på. Lyfter på hatten till organisationen! Träffade massa idrottsvänner och vi dansade tills bandet tackade för sig.

2015-01-20 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…