• 2015-01-24
  • 2
Tack tack universum

Lite att reflektera över och den här veckans alla händelser behöver jag sortera ut! När jag nu fått läsa ” The Outlook for Scandinavian schools”som gjorts av www.nmc.org/NMC’s-Horizon-news/NMC’s-relases tror man att den tagits fram åt school4you ;0)
Att elever kommer jobba med sina egna medtagna enheter = mix av produkter, eller att de själva kommer välja vilken produkt de vill använda för sitt lärande. Ämnesövergripande, i nära samarbete med samhället runt omkring, omvärlden (utbyte mellan skolor, elever) och att undervisningen går mot mera relevant lärande utifrån samhällets och näringslivets utveckling. JUST DETTA UPPLÄGG och sätt att arbeta på i skolan är ju vad school4you tagits fram för att hjälpa till med. Öppen och Fri för alla att jobba tillsammans oberoende av digitalt verktyg!
Då förstår ni att man behöver nypa sig i benet! Har redan fått en förfrågan från en kommun med ca 15 000 elever. Det var 1 timma efter att dragningen av presentationen varit här i London.
Helt magiskt! Nu ska vi samla krafter och leverera världens modernaste och “rätt i tiden” skolverktyg under 2015!

2015-01-24 Skapa Framtid

Kommentarer

Tina Thörner 5 år sen

Varmaste tacket! Det värmer och nu får jag mera energi – framåt uppåt…

Carin 5 år sen

Wow,TinaWOW!

Vi gläder oss – omfattningen på ditt arbete är som universum självt – oändligt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…