• 2015-01-26
  • 0
Aston Harald

Det är en man

Många frågar mig vem jag har som coach. Och en av 2 är ägaren till detta företag, en man jag beundrar och har ett fantastiskt utbyte med, Håkan Svensson. Vi lärde känna varandra för 10 år sedan och följer varandras utmaningar och framfarter. Nu har han skapat basen för en fantastiskt segel cup runt om i världen, m32 som jag fick vara med och provsegla i sommar med OS medaljören Fredrik Lööv. Han har lagt ribban högt, satsar och har skapat en produkt för unga coola seglare i världen. Han ger mig massor av energi och är en super vän och coach.

2015-01-26 Okategoriserade

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vilket TEAM – vilken MONTER – Your Academy tog hem 1:a pris som mässans mest innovativa monter!! Idag har jag fått uppleva och dela glädje och stolthet med elever och pedagoger som…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…