• 2015-01-30
  • 1
Dator KRASCH!!!

Vilken morgon i ovisshet, en dator som tuggar å jag som vet att jag inte gjort backup sedan Honolulu…. De senaste 2 veckornas jobb är kanske borta? Fick akut hitta en “datadoktor”. Express, men vad hjälper det när inte de heller får någonting att “hoppa igång”….Så nu är den på väg mot “data hackers” för att återskapa innehåll från skrivbordet. Det blev bara att kliva iväg och investera i en ny. Mer än någonsin kommer det att vara viktigt att hålla modet uppe, inte vika ner sig utan alstra positiv energin och komma igen…se det som “hjärnan träning” och skapa nytt….

2015-01-30 Mitt liv

Kommentarer

Annika Nilsson 6 år sen

Usch, lider med dig. Har varit där, en gång. Nu backar jag kopior varje fredag, på rutin. Hoppas att det löser sig på bästa sätt!
Ha en förtrollad helg, puss & kram.
Annika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…