• 2015-02-02
  • 0
Mental träning

Eftersom jag hade en utbildningsdag och under förra veckan jobbade på mitt case för min MBA, så var inte detta “på någon back-up”. Det innebär att jag idag gjort om allt och försökt komma ihåg… Eftersom jag väljer att se det positiva och tvingar bort tankar som vill dra ner mig, så säger jag hör till mig själv: bra träning Tina!! Gör dig starkare. För om jag skulle lyssna på mina andra tankar skulle jag GRÅTA. Det är i dessa situationer jag aktivt väljer och tvingar nig att skapa “positivt driv”. Så nu alla härliga läsare är det inskickat och klart. Så skön känsla. Deadline var i morgon kl 9. Nu är det mail och allt annat. För under dagen har jag inte velat öppna upp hjärnan för andra moment. Sitter nu på mitt kontor och studerar snöyran utanför och skriver min blogg.

2015-02-02 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…