• 2015-02-05
  • 0
“Treffen in Arenenberg”

Ja det är fantastiskt att få resa runt, leva och ha utbyte med olika kulturer av alla de slag. Dagen har varit fylld av telefonsamtal och diskussioner. Har riktigt pinande “fjällblåst” runt huset som gör att jag får elda på i öppna spisen. Suttit framför brasan efter eftermiddagens och kvällens möten och summerat dagen. Schweiziska affärsmän (majoriteten) på fart mot framtiden. De är väldigt allvarliga, men riktigt bra föredrag fick vi lyssna på, om än utan “flashig” teknik. Här är mina upplägg verkligen “utanför boxen” i dessa kretsar ;0))

(null)

2015-02-05 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…