• 2015-02-06
  • 0
Fantastisk fredag

Att vara egen företagare är både utmanande och tillfredsställande. Mitt fokus 2015 är att få finansiering för Your Academy. Det är möten över halva världen och idag träffade jag en verkligt seriös partner som ser helheten. När jag sitter och diskuterar affärsupplägg, strategier och modeller känner jag mig så mycket tryggare utifrån kunskaperna jag tagit till mig på min MBA utbildning.
Responsen här i Schweiz är så härlig. Jag kan berätta att även om de är “konservativa män i mörka kostymer” (tjejer; de är också “old fashion” gentlemän) så gillar de att förhandla med ett ” värmländskt yrväder”. De utmanar och testar, å jag lika så. Efteråt kommer jag hem och lärt mig många nya turer. På detta hotellet vid Bodensee satt vi hela förmiddagen.
Om två veckor har vi nästa möte. Båda sidor ska göra sina hemläxor och målet är att ta klivet upp till nästa nivå. Men det coola med kontakten idag är att vi startade utifrån satsningar som de vill göra här i Thurgau och vips öppnas det upp kontakter så som till Bill Clintons Foundation och till Federer Foundation.
Å andra sidan har jag ett sagolikt kreativt kvinnligt nätverk som har super kontakter och driv från Sverige. Dessa kvinnor “rockar” och utvecklar. Får jag nu bara ihop dessa 2 ben med det 3:e, som är de 4 företagen jag vill ha som bas, då kommer världens unga studerande att få ett nytt dynamiskt verktyg till sitt förfogande!!

2015-02-06 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…