• 2015-02-09
  • 0
Bästa Nora

Att livet svänger det vet vi alla och det kan vara gjort i en “grisblink”. Den här helgen var det min fantastisk Nora som – “huxflux” fick en inflammation i en nerv som gjorde att halva hennes ansikte blivit “förlamat”. Doktorn säger det kan ta upp till 8 veckor? Men egentligen vet man inte.. Men hon har humöret uppe och efter alla prover hade vi en kul kväll med skratt och skoj igår. Hjälper inte att hänga “läpp”. Så idag är det gröna smoothies som gäller och mat som är näringsrik och inte kräver för mycket bearbetning av musklerna i munnen. Så älskade vänner – VARJE DAG ÄR VÄRDEFULL! Igen och igen blir man påmind. Denna bild från första resan då jag tog med Nora till Sverige 2012.

2015-02-09 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…