• 2015-02-10
  • 0
Hjärnkoll på skolan

Det gäller att hela tiden ta in kunskaper på ett effektivt sätt. Jag gör det genom böcker. Det är ju ett super sätt att spara tid och samtidigt få möjlighet att ta del av andra medmänniskors insikter, funderingar eller tänk. Viktigast är ju att sätta in det hela i relation till sina egna valda och skapade verkligheter.
Det här boken är ett “MÅSTE” och jag poängterar ETT MÅSTE, för alla som har fantastiska ungar. Gunilla och Martin har verkligen kunnat omsätta och förklarat senaste hjärnforskningens framsteg, gällande barns inlärning.
Jag kunde bara inte sluta läsa!

2015-02-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…