• 2015-02-17
  • 0
Vips är det tisdag eftermiddag…

Från rally cirkusen i Värmland över Salsbro för att tvätta byxor till Stocholm och möten hela dagen i går…. Resväskor som pajar, byte, boka biljetter, svara på mail och prata i mobilen. Jag tror ni känner igen er. Det ena avlöser det andra. Men så mycket lättare att ha krafter för “ALLT” – då man under helgen fått njutit, skrattat och delat dagar och sena kvällar i ” Svenska rally familjen”.

Känns så perfekt att få ha med mig mitt fantastiska school4you team när jag nu är ute och träffar partners till projektet. Så stolt och tacksam över deras kompetenser där vi verkligen kompletterar varandra. I går träffade vi två härligt strålande kvinnor på ett framgångsrikt företag. Men det var skönt att sedan sätta sig på planet hem och veta att jag nu har 2 veckor med “enbart bilresor” och möten här hemma.

Men mellan dem är det adrenalin och coaching på högsta nivå som gäller. Kommer jobba tillsammans med Anders Eldebrinks lag, Rapperswil de kommande veckorna. Ikväll är det första matchen för mig och sedan isträningar som gäller. Vissa pass byts nu ut mot motivation och mental träning för teamet inför deras kvalspel. Tur att jag får dessa regelbundna kickar av – adrenalin i blodet av engagemanget i hockeyn. Nu efter rally helgen är det mera påtagligt hur jag saknar “riktig action under press och stress” och jag tror jag får planera för att få komma tillbaka snart i högerstolen…..

2015-02-17 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…