• 2015-02-20
  • 0

 

Med den nya tekniken och användandet av den i skolan kan det skapas möjligheter utöver det vanliga samt sprida kunskaper och utbyte mellan “de många eleverna”.

Prolympia skolorna har nu kommit en bra bit på väg att använda sig av plattformen för att skapa tävlingar mellan alla sina skolor. Bakom detta upplägg finns skolan i Virserum med Tina Bågenhammar och Pernilla Johansson i spetsen.

Och jag tror att om det är någon annan skola som vill vara med – ta då kontakt med Tina B och fråga. Tobbe och jag ser verkligen fram emot att få kora den “segrande skolan”!

Här kommer länken till tävlingen:

2015-02-20 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…