• 2015-02-23
  • 0

Inbjudan blev super, tack tack ni Prolympianer” Så nu blir det “att skapa” moovveesss… Hela dagen har gått åt på kontoret. Från djurprodukter till dans över affärsplaner, hockey upplägg och bokning av möten. Men älskar mitt liv. Att få jobba med denna mångfald och utmaningar på alla plan får mitt adrenalin att skapa “må bra hormoner” så jag går omkring och känner mig som ett “RINGHALS 5”. Fick även den här summeringen av hur man ska vara som “eu medborgare” av en bekant och då funderade jag på vad världsmedborgare, som jag ser mig som, innebär för mig: Rymdperspektiv på jorden – inga gränser, olika hudfärger och utseenden på alla människor som far runt där nere och en fantastisk variation på djur och växtriket, ett nätverk som “ett täcke” över jorden fyllt av kommunikation mellan satelliter, dofter av fantastiska kryddblandningar och fyllt av liv….

WHOW – vi är mitt i det hela och kan ha utbyte med våra nära och kära, alla unika, underbara, komplexa människor, ingen den andra lik!! Visst är det skönt att aldrig behöva jämföra sig med någon på det viset. Tack universum för att du skapat denna mångfald! Men sedan behöver vi ju koppla in vår “frontal lob” och skapa ett gemensamt förstånd. Tillsammans och hållbarhet är 2 enormt viktiga ord mot framtiden. Och dessa gemensamma insikter och förståelser kommer vi kunna hjälpa på traven genom en FRI OCH ÖPPEN utbildningsplattform för “de många unga”.

Perfect European

 

2015-02-23 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…