• 2015-03-09
  • 0
Mår bra ännu efter en helg i  ett av “himmelrikena på jorden”

Vaknade i morse och låg i sängen och njöt. Ville inte öppna ögonen efter att ha haft detta framför mig under 3 dagar. Att naturen kan ge så mycket energi, inre glädje och livskärlek! Funderade på hur allt detta kunnat skapats och utvecklats? Vilken otrolig evolution som drivit och driver på här i vårt universum. Men väl inne på kontoret så byttes det tillståndet ut mot ett med “fullt fokus” på de olika bollarna som jag har i luften just nu i mitt liv. Bara BRA SAKER har inträffat hela dagen och det går i rätt riktning. Ni kommer få veta mera…..

2015-03-09 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…